Livrare si Plata

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania.

S.C. PINKFLASH S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Fiecare comanda realizata de catre dumneavoastra va fi insotita de un email de confirmare din partea noastra, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora si termenul de livrare.

Produsele se livreaza prin Fan Curier, in 24 ore in principalele localitati si maxim 48 ore lucratoare in restul localitatilor.

In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, veti fi instiintat prin email sau telefon.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va reusi sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul S.C. PINK FLASH S.R.L., clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna, iar confirmarea o reprezinta semnatura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscal constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facuta si cu nevoile acestuia.

 

  • Livrare

La comenzi peste 500 lei transportul este GRATUIT

La comenzi sub 500 lei costul transportului este de la 15 lei

 

  • Plata produselor:

Plata produselor comandate online se poate face:

- ramburs ( la livrarea coletului)

- cu cardul 

- prin transfer bancar

  • Preturile produselor

Preturile afisate pe site sunt in Lei si includ TVA, fiind valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate in momentul comandarii produselor, www.pinkflashswitzerland.com rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

  • Returnarea produselor

Returnarea produselor este reglementata de ordonanta nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare.

Extract din ordonanta mai sus-mentionata:

-     "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

-     "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Astfel, clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.